zondag 10 januari 2010

Een Fijne dag

Hallo allemaal,
Terwijl het buiten nog steeds erg koud is, maar wel erg mooi. Dit keer een kaartje met een zomers tintje. Deze kaart heeft als afmetingen 13.5 cm x 13.5 cm. Ik heb hier verschillende soorten design papier gebruikt van K&Company.
Het afdrukje heb ik op een klein kaartje geplakt. En aan de binnen kant heb ik ook design papier geplakt van K&Company. Dit design papier heb ik gemat op licht groen cardstock. De stempel aan de binnenzijde is van Marianne Design Cs0821.
Het afdrukje wat ik hier gebruikt heb is van Magnolia. Tilda in the Sea, dit afdrukje wat ik via Marktplaats heb gekocht, heb ik ingekleurd met de Derwent Coloursoft potloden. Daarna heb ik het uitgeknipt. Het plaatje heb ik gemat met een scraplabel van Marianne Design SL0814. Deze heb ik door de Cuttllebug heen gehaald en ben ik heel voorzichtig met mijn zwarte inktkussen erover heen gegaan. Zo komt het verhoogde gedeelte mooi duidelijk op de label na voren.

Dit is een kaart die ik al een poosje heb liggen, maar ik vind hem nog steeds erg mooi.

Ik ben benieuwd naar wat jullie van deze kaart vinden.

Liefs Tineke

1 opmerking:

  1. Hey Tineke,

    Wat een leuke kaarten weer.
    Je moet me toch een keer een mini workshopje geven hoor! Ik wil toch eens weten hoe je dat toch doet me die verschillende vellen en kleuren combinaties!!

    Dikke kus Linda

    BeantwoordenVerwijderen